Post by eseroreser on Feb 22, 2022 23:30:13 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Je to veľmi závadné a nie veľmi dobrí ľudia sa vždy snažia zničiť vaše stavby
Super hra.
Nemôžem urobiť piest. Naozaj chcem urobiť výťah a Craft nemá záujem. Ale nemôžem sa stať pozorovateľom. Bloky sú pomalé a mnohým sa nepáči. Ako môžem získať obvod s piestom a pozorovateľom na výrobu elektriny.
Je to super hra :-) !!!!!!!! :-):-o♡♡♡
Má veľa chýb, raz keď postavím dom a niektoré z nich sa premenia na strašný kameň vrátane mojej hrude a všetky predmety na tej truhlici sú preč
JE TO veľmi dobrá hra
BYLO BY SUPER, AK BY STE PRIDALI RÔZNE SERVERY, KTORÉ UKÁZALI, KOĽKO ĽUDÍ HRAJE, NEŽ VSTÚPITE!!!-- kedykoľvek hrám, takmer vždy tam nikto nie je a je to úplné mesto duchov
Hra neustále padá, vraciam sa k Minecraftu, kým to neopravíte
Najlepšia hra vôbec! Ale mám prosbu. Pridajte postele do režimu pre viacerých hráčov, ako sú súkromné mapy. Postele nachádzam len v survival singleplayeri a kreatívnom singleplayeri. Väčšina hráčov rada hrá s priateľmi alebo hrá online. Ale postele nie sú dostupné v režime pre viacerých hráčov. Pridajte piest a lepkavý piest aj vo viacvrstvovom režime a režime pre jedného hráča. Je ťažké vytvoriť tajnú základňu bez piestu alebo lepkavého piestu. Takže pridajte nejaké vo viacvrstvovom režime a režime pre jedného hráča.
No mala som to dlho bolo to super ale kamoška povedala že je to teda sale takže :-(
potrebuje niekoľko ďalších funkcií, ako sú piesty a ďalšie veci z redstone a tiež prežitie v hre pre jedného hráča má niekoľko vážnych problémov, je to tááák oneskorené, niekedy sa jednoducho zaseknem do stien a začnem pohovkávať a niekedy mi žiadny z použiteľných blokov nedovolí na ne kliknúť a keď vkročím do vody otočí môj fotoaparát o 90 stupňov doľava
Úžasná hra, ale keby ste mohli pridať end city a elytru a pár ďalších vecí. Ale nemôžeme hrať MULTIPLAYER . A ešte jedna vec vždy, keď napíšem recenziu, dostanem odpoveď, ktorú pridáme v budúcich aktualizáciách, sú to už 4 roky, čo ma to veľmi hnevá.
Minule som vytrollil 5 človekov odporúčam
Sú tam sami Rusi keď som si tam postavil dom tak nijaký somár začal ničiť a stavať si tam svoj
Páči sa mi táto hra, ale keď si ju zahrám prvýkrát, funguje dobre, ale potom stmavne a nikdy sa nezapne
Pomýlil som sa pri prihlásení na Facebook a keď kliknem na režim pre viacerých hráčov, skontrolujem svoju hruď a všetko bolo preč Mal som 6 kôp červených jabĺk 9 očarených jabĺk
Táto hra je ako mincraft, robili to isté, čo oni, ale trochu inak, je strašne pomalá! naozaj to musíte opraviť, prosím! ďakujem, ale spôsob, akým to musíte opraviť, je spôsob, akým si zmeníte meno, mohli by ste to dať tam, kde každý vie, kde to je, pretože keď som to dostal, chcel som si zmeniť meno a nevedel som, kde to bolo. Je mi ľúto, že hovorím, že vaša hra bola trochu zlá, len som si ju zahral.👌
No tá hra sa dá celkom hrať
Doteraz jedna z najlepších remeselných hier v obchode Play. Túto aplikáciu som nepochybne uprednostnil. A toto odporučím naozaj každému.
Planet Craft: Mine Block Craft Avontuur kiv
Najhoršia hra vôbec. Keď hráte, je laggy a vždy klamú neverte tomu, čo vidíte. Choďte a hrajte skutočný minecraft
Kedysi to bola slušná alternatíva k Minecraftu a páči sa mi, že poskytuje veľa bezplatných serverov pre tých, ktorí si to nemôžu dovoliť. V poslednej dobe sa to nesťahuje, čo ma mrzí. Už som si kúpil Minecraft a chcel som túto aplikáciu znova vyskúšať, pretože predtým, ako som mal peniaze, hral som ju.
Táto hra je veľmi zábavná a zábavnejšia. Milujem chov zvierat, preto milujem chovať zvieratá v tejto hre😇😇
skvelá hra, ale mohli by ste pridať postele? ďakujem tiež, že som ťažil a ružové monštrum malo všade napísané "update game" a nemohol som to zabiť, tak som bol zvedavý, čo to bolo
Som slovensky
Je celkom dobrý, s niekoľkými reklamami, má skvelú hrateľnosť, ale stiahol som si ho už predtým, a keď prišla nová aktualizácia, nepustilo ma ďalej
Jedna vec, ktorá sa mi na hre nepáči, je. 1.V režime 'súkromná mapa' platnosť sveta vyprší za 50 dní. Nepáči sa mi, že platnosť môjho sveta vyprší. Tak prosím prineste aktualizáciu, v ktorej nevyprší.
Hrám už viac ako 4 roky a zlepšil som sa, heh. tbh je to skvelá hra! Len sa mi nepáči, ako máme teraz malý inventár v našich súkromných pokladniach... polovica mojich vecí je z toho vymazaná!
Dobrá hra, hral som ju, keď som bol mladší. Ale stále viac zaostáva a nie je nič iné ako žobráci o komunitu. radšej hrám niečo iné ako toto...
vždy sa mi zrúti
Veľmi sa mi tá hra páči, ale môj problém je v tom, že keď ju hráte veľmi dlho, hra zaostáva.
Úprimne povedané, táto hra je takmer taká vynikajúca ako minecraft, okrem toho, že minecraft vyžaduje účet na hranie hry pre viacerých hráčov, ale táto hra nie, takže je to ďalšia najlepšia vec oproti minecraftu, vďaka za jej vývoj. Pokračujte vo vynikajúcej práci.
Toto je ÚŽASNÁ hra Milujem ju, len jedna vec je, že ten, kto hru vytvoril, ju vytvoril, takže nemôžeme používať emotikony ako Vôbec?.
Je to dobrá hra potrebuje trochu práce, ale je to dobrá hra a veľa reklám, ako je to s tým
Love Balls Hjernetrim lir
Nepáči sa mi aktualizácia pohybu a boja sú úplne šialené, pretože sa nebude môcť posunúť dozadu alebo do strán, ak udriete niekoho vpredu a tiež fps, fps je na hovno, pretože aj on je 30 fps málo. klesne na 11 až 3
Veľmi príjemná hra, hrám ju už veľmi dlho a nikdy som nemal problém pri hraní.
To je proste super hra🌎🌏🌍👏
Tá hra sa mi veľmi páči, ale je taká oneskorená, keď sa mi hra stráca pod kontrolou, takže ju chcem opraviť, nie je taká oneskorená a chcel som, aby to bol kreatívny svet pre viacerých hráčov, nie mapa, opravte to a odstráňte oneskorenia a závady
Super hra ;D
Hra sa mi páči, ale musím povedať niečo o ľuďoch, ktorí v hre žiadajú postele vo viacerých režimoch. Nemôžete pridať postele vo viacerých režimoch, pretože ako by to fungovalo, pretože ak idete spať, všetci musia ísť spať v rovnakom čase. Ale páči sa mi táto hra, je naozaj zábavná, ale môžete pridať očarujúce stoly a lávu a ďalšie veci na prežitie offline, naozaj si vážim, ďakujem.
Nedá sa mi stiahnuť prosím odpoveď v slovenčine
Super hra ale pomalá
Planet Craft: Mine Block Craft Adventure vqu
Toto je super apka .Uz som si postavala hrad.
veľmi sa mi páči táto hra, ale môžete urobiť aktualizáciu pre stavanie veľmi ďaleko od zeme, pretože keď staviam ďaleko, nedovolilo mi poďakovať
Vieš s čím mám problém? Mám problém, volá sa to planetcraft sa neaktualizuje automaticky a keď to urobím ručne, planetcraft mi nadobro vymaže účet!!!!!!!!!!!!!
Planet Craft: Mine Block Craft Dobrodružné lekn